• BINE V-AM GĂSIT

    Mă numesc Mihai, amicii îmi spun că sunt game-maniac. Și de aceia am hotărât să creez acest blog, ca să pot veni în ajutorul celorlalți tovarăși de "game-măreală" cu rewiews-uri, cheats-uri, și să le dezvălui secretele jocurilor pentru PC care au fost aflate de-a lungul anilor de experiențe 3D, aici fiind vorba de game-uri din genul racing, first person shooter sau role playing game. Butonare plăcută, și nu ezitați să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor, nu puteți termina un nivel sau aveți probleme cu instalarea unui joc sau poate doriți să aflați secretele jocurilor sau poate doriți să vă distrați folosind cheats-urile pentru jocuri. Adresele mele de e-mail sunt: frantiucmihai@gmail.com sau frantiucmihaicatalin1986@yahoo.com

Episodul 1: Ominous Rumors (Zvonuri de rău augur)
Nivelul 1: Evadare (7 secrete)



Secretul: 1

În partea de jos a primul turn, vizavi de uşă este o placă de lemn, pe care este prinsă o plăcuță pe care scrie "Munition" . Sparge acea placă pentru muniție.


Secretul: 2

În acelaşi turn, dar în capătul scării este o cameră
unde se află un binoclu. Trage în harta de lângă consola alarmei de pe perete pentru lingourile de aur. (Amintește-ți în acest joc spargi tot ce găsești)

Secretul: 3

În cazarma nazistă cu ușa de acces din curte sparge podeaua dintre cele două paturi pentru lingourile de aur.



Secretul : 4

După ce intri în următoarea cameră și omori un ofiţer iar apoi soldații naziști de la etajul inferior încep să tragă spre etajul superior, spărgând podeaua. Omoară-i, sari în gaura
din podea şi doboară peretele frontal fără de uşă, care arată ca o ușă zidită cu cărămidă.


Secretul: 5

În camera cu șemineu, uită-te la lumânările de pe perete, care nu sunt aprinse. Răsucește suportul pentru lumânări şi privește peretele din partea stângă a șemineului care se deschide.


Secretul: 6

Câteva uşi mai departe întâlnești o cameră mare, în care se află o hartă. În acea cameră câțiva soldați naziști iau masa, și pe care îi ucizi. Trage în portretul lui Hitler din camera pentru aur. (Întotdeauna trage în portretul lui Hitler, sau în orice alte poze de pe pereţi)


Secretul: 7

Vei ajunge la o sală în formă de "U" în care întâlnești două panouri de piatră sculptată în perete. Apăsați panoul din stânga iar cel din dreapta se va deschide, permițându-ți să intri în camera secretă.

Episodul 1: Ominous Rumors (Zvonuri de rău augur)
Nivelul 2: Temința Castelului ( 4 secrete)



Secretul: 1

Când pornești, intră în sala din dreapta, și omori ofițerul nazist, mută portretul unui militar pentru a descoperi un comutator.
Acel comutator deschide un panou aflat sub steagul de deasupra șemineului. Pune un scaun pe masă cât mai aproap
e de șemineu posibil (dă un ghiont cu atenţie scaunului pentru al poziționa pe marginea mesei). Sari de pe scaun pe mantaua șemineului după lingourile de aur. 
 



Secretul: 2

După uciderea celor două gărzi din pivniţa de vinuri, du-te între cele două butoaie  şi împinge comutatorul de piatră din perete. Acesta deschide ușa camuflată de raftul de vin care duce în camera secretă. Good stuff!

Secretul: 3

Când ajungi la subsol şi ucizi o mulțime de băieți răi, du-te în camera mai mare şi sparge afișierul de lemn pentru lingouri de aur.

Secretul: 4

La sfârşitul sălii care a fost plină de naziști deschide uşa cu lumina rosie. Trage cu pușca în butoiul din stânga pentru a face o deschizătură în perete pentru mai multe comori.



Episodul 1: Ominous Rumors (Zvonuri de rău augur)
Nivelul 3: Calătoria cu cabina teleferic (0 secrete)

Categories:

0 Response for the "ZONELE SECRETE ALE JOCULUI PC RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN"

Trimiteți un comentariu